loading
close
Loading.. new window reload

Tolsteegsingel 21 bis
3582 AE Utrecht
06 - 288.35.216
welkom@essenties.nl

Wie zijn wij?

Alexander van Kleef en Imre Dietz geven samen gezicht aan Essenties. 

'We streven ernaar dat mensen oog hebben voor zichzelf, voor wat ze willen en kunnen, dat ze tevreden zijn over zichzelf, en in verbinding zijn met hun passie en drive. En dat ze van daaruit zinvol, effectief en authentiek zijn voor de organisatie waar ze werken. Wanneer "gaat iemand ervoor"? Deze speurtocht naar "Essenties" is voor ons een belangrijke inspiratiebron in het werken met individuen en met teams. Minstens zo belangrijk is het dat mensen echt oog hebben voor elkaar, zodat er vanuit respect, contact en open communicatie samen kan worden gewerkt.

 

Alexander van Kleef

Alexander van Kleef is als begeleider en coach betrokken bij de ontwikkeling van mensen en organisaties en is gespecialiseerd in creatieve interventies bij veranderingen. Zie ook www.dewerking.nl. Met lichtheid, creativiteit en diepgang helpt hij je om je persoonlijke en professionele ruimte te vergroten.


LinkedIn


Imre Dietz

Imre Dietz is psycholoog, schrijfster en trainingsacteur. Zij geeft 2 dagen per week les op de huisartsopleiding in Zeist. De overige dagen verdeelt zij tussen trainingsacteren, een psychologiepraktijk en de vrijdagochtendmeditatie. In de individuele sessies werkt zij graag met EMDR en Voice Dialogue (zie onder ‘coaching’). Voor meer informatie zie ook: www.imredietz.nl  

LinkedIn

 

ACT | Mindfulness | EMDR | Voice dialogue | Psychologische flexibiliteit | Coaching