loading
close
Loading.. new window reload

Tolsteegsingel 21 bis
3582 AE Utrecht
06 - 288.35.216
welkom@essenties.nl

Voice Dialogue

Voice Dialogue in Utrecht.

·       Je zelf beter begrijpen en managen

·       Vrijer in de wereld staan en je keuzevrijheid vergroten

·       Een vriendelijkere relatie met jezelf

Tijdens coaching met  Voice Dialogue ga je bij vraagstukken of dilemma’s onderzoeken wat jouw innerlijke stemmen te zeggen hebben over dit vraagstuk of dilemma.

Voice Dialogue gaat uit van het idee dat je als mens uit verschillende kanten, delen of subpersonen bestaat. Deze subpersonen kijken allemaal met andere ogen naar de wereld. Sommige kanten zijn dagelijks in ons aan het woord en hebben veel invloed op hoe we ons gedragen. Andere kanten zijn in de loop van ons leven op de achtergrond geraakt of uit onze persoonlijkheid verbannen. Elk met  een eigen stem, eigen verlangens of angsten. En elk met een belangrijke en vaak beschermende functie in ons leven.

Je gaat letterlijk met je verschillende kanten in gesprek. Het zorgt voor onverwachte, ontroerende en soms ook amusante ontmoetingen met jezelf. Je ontwikkelt een betere relatie met die verschillende kanten in jezelf. Voice Dialogue is  een verrassende, avontuurlijke en niet (ver)oordelende methode die vaak in korte tijd tot diepgaande inzichten en blijvende resultaten leidt.

 

 

 

ACT | Mindfulness | EMDR | Voice dialogue | Psychologische flexibiliteit | Coaching